Ajankohtaista

24.02.2017

Tiedote 24.2.2017: Kasvuyritysten lähtölaskenta - VALMIINA VALTAAMAAN


Tiedote 24.2.2017

Kasvuyritysten lähtölaskenta Keravalla 28.2.2017

VALMIINA VALTAAMAAN

Kasvu on yritysmaailman uusi trendisana, jonka takana piilee tärkeä totuus. Kasvua pitää tapahtua, jotta pystyy vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Mutta miten uusia markkinoita vallataan? Miten raivataan kasvun esteitä ja hallitaan kasvua? Miten kehitytään kasvun valtiaaksi?

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) ja Itä-Uudenmaan elinkeinoelämän kehitysyhtiö Posintra Oy kannustavat yrityksiä kasvamaan uuden Valtaus-palvelun avulla. Palvelu on tarkoitettu Keuken ja Posintran toimialueen yrityksille, jotka tekevät miljoonaluokan liikevaihtoa.

Palveluun mukaan lähtevät yritykset saavat oman kasvusuunnitelman, valmennusta kasvun tueksi sekä yrityskehittäjän sparraamaan ja vauhdittamaan kasvua. Yrittäjistä muodostetaan tiimejä eri teemojen ympärille, jotka toimivat osaltaan kasvun vauhdittajina. Tänä keväänä uusia valtauksia lähtee tekemään noin 30 yritystä.

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) on keskiuusmaalaisten yritysten tärkein kumppani ja kasvun mahdollistaja.

Posintra Oy on itäisen Uudenmaan elinkeinoelämän kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on luoda yrityksille kasvun edellytyksiä ja itäiselle Uudellemaalle uusia työpaikkoja sekä hyvinvointia.

 

Lisätietoja: Keuken yritysneuvoja Kirsi Puro, kirsi.puro@keuke.fi, puhelin 050 346 1330 


 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy