Ajankohtaista

05.05.2017

Tiedote 4.5.2017: Ipriq ja Sähkötalo Keski-Uudenmaan lupaavimmat kasvajat


Tiedote 4.5.2017: Ipriq ja Sähkötalo Keski-Uudenmaan lupaavimmat kasvajat

Keski-Uudenmaan lupaavimmiksi kasvajiksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu tavaramerkkien rekisteröintipalvelu Ipriq Oy Vantaalta. Kunniamaininnan sai Sähkötalo Järvenpäästä. Yritykset etenevät valtakunnallisiin jatkosparrauksiin ja finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset Start again ja Startup -sarjoissa.

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin alan asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 40 hakijasta.

Voittajayritys, vuonna 2016 perustettu Ipriq on kehittänyt sähköisen työkalun tavaramerkkihakemusten tekemiseksi. Muista sähköisistä tavaramerkkien rekisteröintipalveluista palvelu eroaa siten, että käyttäjä saa reaaliaikaisesti toimialakohtaisia ehdotuksia hakemuksen laadun parantamiseksi.

Tuomariston mukaan Ipriq täyttää erinomaisesti valintakriteerit. Sen liikeidea on disruptiivinen eli se parhaimmillaan mullistaa koko toimialansa, palvelu on skaalautuva ja sillä on selkeästi kansainvälistä potentiaalia.

Kunniamaininnan saaja, vuodesta 1992 toiminut Sähkötalo tarjoaa toimitilojen ja teollisuuden sähköasennuspalveluita sekä LED-valaistusratkaisuja.

Tuomariston mukaan kyseessä on kolmannen sukupolven perheyritys, joka on oman tuotekehityksen ja palveluiden konseptoinnin myötä siirtynyt uudelle tasolle. Osaaminen riittää nyt myös kansainvälistymiseen. Sähkötalo onnistui kehittymään Kasvu Open -prosessin myötä ja sen kasvunnälkä, innostus ja energisyys vakuuttivat tuomariston.

Asiantuntijoiden kahden päivän maksuttoman sparrauksen saivat myös Confetti Oy, Miiko Design Oy, Tujaus Oy, Siltekno Oy ja Valova Oy Tuusulasta, Uudenmaan Leipä Oy/Cafe Hugo ja HP Annosjakelutekniikka Oy Nurmijärveltä, Fite Oy, Uudenmaan Ohutlevy Oy ja Uudenmaan Herkku Oy Keravalta, LV-Pakki Oy, Puskan Auto Oy Järvenpäästä ja Race Performance Oy Pornaisista.

Tuomaristoon kuuluvat Elina Pekkarinen Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:stä, Sari Virta Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry:stä, Ari Tulensalo Helsingin seudun kauppakamarista, Hannu J. Nurmi Cenare Oy:stä,  Ilkka Lavas City Digital Oy:stä ja Vesa Samela Alupro Oy:stä.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 25.-26.10.2017 Jyväskylässä. Finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä eri Kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 27.

Lisätietoja

Maria Häkkinen, Kasvupolun fasilitoija, Kasvun Roihu Oy*, p. 045 130 3751, maria.hakkinen@kasvunroihu.fi

Elina Pekkarinen, toimitusjohtaja, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, p. 050 549 2213, elina.pekkarinen@keuke.fi

Kasvu Open on pitkäjänteinen sparrausprosessi, joka auttaa suomalaisia kasvunnälkäisiä pk-yrityksiä kasvamaan yrityksen koosta tai iästä riippumatta. Vuonna 2017 tavoitteena on antaa maksutta sparrausta 450 yritykselle yli tuhannen asiantuntijan voimin. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2017, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun mahdollistavat Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus KEUKE, Keuda, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus, Uudenmaan Yrittäjät ja Helsingin seudun kauppakamari  sekä valtakunnalliset kumppanit Nordea, Finnvera, Technopolis, Varma, If, Sitra, Team Finland, Isku, Grano, Jyväs-Caravan, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Avance/Johtamiskoulutus, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Messut ja Keski-Suomen Liitto.

*Kasvun Roihu Oy on valtuutettu Kasvu Open -tapahtumien järjestäjä ja voittoa jakamattoman Kasvu Open Oy:n osakas. Muut osakkaat ovat Keski-Suomen kauppakamari, Jykes Oy ja Aava&Bang Oy.


 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy