Ajankohtaista

15.11.2017

Tiedote 15.11.2017: Keuken Suomi 100 -seminaari kokoaa yhteen toisinajattelijoita: ROHKEITA AJATUKSIA PAREMMASTA HUOMISESTA


Tiedote 15.11.2017

Keuken Suomi 100 -seminaari kokoaa yhteen toisinajattelijoita:
ROHKEITA AJATUKSIA PAREMMASTA HUOMISESTA

Voiko huomiseen valmistautua tämän päivän ajatuksilla? Mikä on suurin este yritysten kasvulle? Olemmeko me fakkiintuneet omiin toimintamalleihimme? Pidämmekö asioita itsestäänselvyyksinä ja vallitsevia standardeja murtamattomina?

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) haluaa herätellä 100-vuotiasta Suomea – sen yrittäjiä, päättäjiä, toimijoita – ajattelemaan toisin. Sillä huominen voi olla parempi vain, jos me osaamme ajatella luovasti, uudesti ja vastuullisesti.

Uudenlaiseen ajatteluun seminaarissa johdattelee toisinajattelija Petri Rajaniemi. Hän on työskennellyt vuosia tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa kasvun.

”Meillä suomalaisilla on ollut liian pitkään sellainen keihäänheittäjäkansa-ajatusmalli. Me kuvittelemme olevamme jotain ja vain siksi, että me olemme aina olleet. Siihen ajatukseen me olemme tuudittautuneet, mutta samalla kaikista muista maista, koko maailmasta, on tullut keihäänheittäjäkansaa”, totesi Rajaniemi Kasvu Openin Kasvun Karnevaalissa viime vuonna pitämässään puheessa.

Petri Rajaniemen alustuksen jälkeen joukko tunnetusti toisin ajattelevia ja hyvin tekeviä vaikuttajia vaihtaa ajatuksiaan paneelissa toimittaja Maarit Tastulan johdolla. Paneelissa keskustelevat Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylijohtaja Minna Karhunen, jäätanssin Euroopan mestari Susanna Rahkamo, hyväntekijä Brother Christmas, Vastuullinen kesäduuni-kampanjan projektinjohtaja Päivi Salminen-Kultanen ja toisinajattelija Petri Rajaniemi.

AINOA VAIHTOEHTO ON KASVU

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueen yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

– Meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä kasvamaan, mutta myös kannustaa ja innostaa siihen. Kaikenlainen kehittäminen on kasvua ja toisaalta ilman kasvua vaihtoehtona on vain kuihtuminen. Siksi herättely ja uusien näkökulmien tarjoaminen on yhtä tärkeää kuin asiantuntevien työkalujen antaminen yritysten kasvuun, kertoo Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen. 

Keuken Suomi 100 vuotta -juhlaseminaari keskiviikkona 22.11.2017 klo 13-16.30 (juhlakahvit klo 12.15 alkaen) Majatalo Onnelassa Tuusulassa. Toivotamme tiedotusvälineet tervetulleeksi seminaariin. Ilmoittautumiset keuke@keuke.fi.

Seminaarin osallistujia kannustetaan antamaan omia lupauksiaan paremmasta huomisesta ja uudenlaisesta ajattelusta. Ne löytyvät sosiaalisista medioista hästägillä #keukelupaus.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213, www.keuke.fiwww.facebook.com/kehittamiskeskus.


 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy