Parasta on se, että Keukesta saa apua aina siihen asiaan, johon milloinkin tarvitsee ja milloin tarvitsee.

Yrittäjä Juha Vääräkangas, Juha Vääräkangas Luontokuvat, Pornainen


Studio ja posti saman  katon alle

Valokuvaaja Juha Vääräkangas heittäytyi täysipäiväseksi yrittäjäksi 18 vuoden harkinnan jälkeen. Luontokuvilla aloittanut Vääräkangas tekee valokuvauksia niin yrityksille kuin yksityisillekin. Varsinaista luontokuvausta hän tekee enää tilauksesta.

”Lähdin yrittäjäksi ehkä kaikista pahimpaan aikaan vuonna 2008. Ajattelin, että mitä tästä tulee, mutta hyvin itse asiassa on mennyt. Keuken juttusille lähdin, kun vanhat studiotilani menivät alta ja piti miettiä uusia tiloja. Samaan aikaan vaimolleni tuli idea asiamiespostin pitämisestä.”

Vääräkankaan vaimo lähti yrittäjäksi asiamiespostiin, jonka yhteydessä toimii lahjatavarakauppa. Samassa liiketilassa on myös Vääräkankaan studio ja molemmat voivat auttaa toisiaan tarpeen mukaan.  

”Keuke auttoi yrityspostikuvioiden selvittämisessä. Laskimme ja selvitimme mitä kaikkea tällaisen yrityksen pyörittäminen vaatii ja mitä se tuottaa.”

 

Laskelmia ja  omistajuuskysymyksiä

Keuke auttoi pariskuntaa myös liiketilojen ostamiseen liittyvissä asioissa.

”Nämä liiketilat piti ostaa itselle, niitä ei enää vuokrattu. Keuke teki meille laskelmia siitä, miten tulopohjamme riittävät lainanlyhentämiseen ja miten kauppa toteutetaan, kun kysymyksessä on kuitenkin kaksi eri yritystä, kaksi toiminimeä ja liiketilan omistajana olimme kuitenkin me yksityishenkilöinä.”

”Asiassa oli itse asiassa aika paljon selvittämistä. Siihen tarvittiin muun muassa verojuristeilta lausuntoja, mutta onneksi saimme siihen apua. Mietimme myös edellyttääkö kiinteistökauppa yhtiömuodon muuttamista. Keukesta oli kyllä todella suuri apu.”

 

NÄIN KEUKE NEUVOI

”Keuke auttoi oman liiketilan hankkimiseen liittyvien omistus- ja verotuskysymysten ratkaisemisessa. Saimme todella hyvää palvelua ja hyviä neuvoja.”


KATSO VIDEO


____________________________________________________________________________________________

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy