Yrityskummit ry

Suomen Yrityskummit ry auttaa maksutta ja luottamuksella yrittäjiä tai yrittäjäksi aikovia liiketoiminnan erialueilla sekä kehittämään uusia toimivia liiketoimintaratkaisuja. Yrityskummipalvelut tukevat ja täydentävät alueellisia yrityspalveluja.

Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka ovat lupautuneet antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten ja kuntien elinkeinotoiminnan kehittämiseen.  Keski-Uudenmaan yrityskummien vahvuuksia ovat mm. liikkeenjohto, tuotanto, rahoitus, markkinointi ja mainonta, kansainvälistyminen ja omistajanvaihdokset jne.

Yrityskummi tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisin silmin. Yrityksen liiketoimintaan liittyvät päätökset ja toimenpiteet tehdään aina yrityksen/yrittäjän toimesta ja hänen vastuullaan. Yrityskummi on riippumaton asiantuntija ja luottamuksellinen keskustelukumppani. Verkostoituminen ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen läpikäyminen ovat osa yrityskummin työkalupakkia.

Ota yhteyttä ja pyydä yrityskummia.

tai soita Keuken ajanvaraukseen: p. 050 3413210

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy