Sisältöön »
 

Uutiset

08.01.2019

TIEDOTE 8.1.2019: Yrityskummipäivä - Kokemusta ja hiljaista tietoa yrityksen käyttöön

Yrityskummipäivä

Tiedote 8.1.2019

Kokemusta ja hiljaista tietoa yrityksen käyttöön

YRITYSKUMMI KYSYY JA KUUNTELEE

Suomalaisista yrittäjistä reilusti yli puolet on yksinyrittäjiä. Yrittäminen siis saattaa olla välillä kovinkin yksinäistä puuhaa. Päässä pyörivät monet asiat, kuten markkinointi, rahoitus, kasvu ja erikoistuminen. Kun yrittäjä kaipaa vahvistusta osaamiselleen, tukea päätöksentekoon tai firman kehittämiseen, apua on saatavissa Keski-Uudenmaan kehittämiskeskuksesta sekä yrityskummeilta.

– Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka ovat lupautuneet antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten ja kuntien elinkeinotoiminnan kehittämiseen. Keuken alueella yrityskummeja on noin parikymmentä, Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen kertoo.

Keski-Uudenmaan yrityskummien vahvuuksia ovat liikkeenjohto, tuotanto, rahoitus, markkinointi ja mainonta, kansainvälistyminen ja omistajanvaihdokset.

– Yrityskummi tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisin silmin. Yrityskummeille on ehtinyt vuosien varrella kertyä myös laajat verkostot, joiden kautta voi aueta uusia liikeideoita tai kumppanuuksia.

Keskusteluista kehitysideoita ja kasvua

Yrityskummin kanssa voi käsitellä esimerkiksi kasvuun liittyviä kysymyksiä. Yhdessä keskustelemalla saadaan hahmoteltua missä järjestyksessä, millä tuotteilla tai palveluilla ja miten kasvua pyritään hakemaan.

– Yrityskummi ei anna valmiita vastauksia tai tee päätöksiä yrittäjän puolesta. Vaikka pelkkä jutustelu ei auta tavoitteiden saavuttamisesta, kokemuksesta tiedän, että usein hyvä keskustelu saa ihmeitä aikaan, Pekkarinen sanoo.

15 yritystä tutustuu maksuttomaan yrityskummitoimintaan 17. tammikuuta Keuken järjestämässä loppuunvaratussa Yrityskummipäivässä. Samalla yrittäjä voi ottaa tarkemmin selvää, miten kummitoiminta voi auttaa juuri hänen yritystään.

– Yrityskummipalvelut tukevat ja täydentävät alueellisia yrityspalveluja. Aiemmat vuonna 2015 ja 2016 pidetyt Yrityskummipäivät osoittivat, että kummeille on selkeästi tarvetta, Pekkarinen toteaa.

Ota yhteyttä ja pyydä yrityskummia: http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia tai soita Keuken ajanvaraukseen: p. 050 3413210

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori